5;

Oproepkracht

Flexibel contract / oproepkracht uur Bladel

Wil je graag in een kleinschalige woonzorgomgeving komen werken en wil je graag flexibel zijn in het aantal uren? Een flexibel contract of oproepcontract is ook mogelijk als je aanvullende diensten wilt draaien naast een andere baan in de zorg of wanneer je altijd al hebt willen weten hoe het is om te werken in een kleinschalige woonzorgorganisatie.

Heb je affiniteit met ouderenzorg, werk je graag in een kleinschalige omgeving voor mensen met dementie in het centrum van Bladel? Wij zoeken nog oproepkrachten voor alle diensten om ons team compleet te maken. Beschik je over een positieve instelling en vind je het leuk om een nieuw team mee op te starten? Dan past deze functie bij Huize Moors perfect bij jou!

Huize Moors biedt een sfeervol thuis, in het centrum van Bladel, voor 28 bewoners met dementie en somatische klachten die 24-uurszorg ontvangen. Bij Comfor word je gezien en gewaardeerd. Ook wanneer je bij ons werkt op basis van een flexibel contract of oproepcontract.

Bij Huize Moors staat alles in het teken van een fijne beleving. Het woongeluk en werkgeluk vinden wij van groot belang. Overdag kunnen de bewoners in Huize Moors of in ‘t Aardappelhuisje vertoeven. Op beide locaties worden activiteiten op maat georganiseerd.

Wij zoeken oproepkrachten en medewerkers met een flexibel contract voor de functies Verzorgende IG en Helpenden.

Wat wij bieden

Wij bieden een fijne en collegiale werkomgeving waarin jij werkt in een enthousiast en betrokken team met passie voor ouderenzorg. Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO VVT met een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Over Comfor

Comfor is de zorgorganisatie die 24 uur per dag zorg levert bij Huize Moors. Bij Comfor werken we samen aan het woongeluk van onze bewoners. Wij vinden het belangrijk dat jij kan doen waar jij goed in bent. Je krijgt de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en deze verder te ontwikkelen.

Nu solliciteren