Elke dag is waardevol

Uw basis is een fijn thuis,
met ondersteuning en zorg binnen handbereik.

Over ons

Comfor biedt vernieuwende woonconcepten voor 55-plussers in Nederland. Iedere locatie is voor ons uniek. We starten met diepgaand marktonderzoek en brengen de woonwensen in kaart. Zo ontwikkelen we voor iedere locatie een unieke leefomgeving die past bij u. Met een gepassioneerd team van professionals blijven we betrokken bij de verhuur, verlenen we de zorg en bieden service en ondersteuning aan onze bewoners. 

Meer dan alleen wonen

U kunt bij ons:

Faciliteiten & voorzieningen

Op al onze woonlocaties kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie in de lounge of in de bibliotheek een boek lezen. Alle locaties beschikken over een royale groene tuin waar u kunt tuinieren. In enkele accommodaties zijn er ook een sportruimte, ruimte om te vergaderen, een atelier om te schilderen of een werkplaats voor het uitoefenen van uw hobby.

Voorzieningen, zoals een supermarkt, gezellige restaurants, winkels, huisarts en apotheek zijn op loopafstand.

Wonen en zorg

Bij ons kunt u 

U kunt bij ons samen blijven wonen met uw partner.
Ook wanneer u zorg nodig heeft.

Voor altijd
blijven wonen

Blog

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.