Locatiemanager

Parttime, 24 uur per week

Wil jij de tijd hebben voor de mensen voor wie je zorgt? Vind je het belangrijk om zorg en activiteiten op maat te bieden, vind je het leuk om te werken in een huiselijke setting en houd je van een platte organisatie met korte lijntjes? Beschik jij over een positieve instelling, kan je goed omgaan met ouderen met een zorgvraag en wil jij je blijven doorontwikkelen in de zorg? Dan ben jij diegene die wij zoeken.

Voor Huize Moors in Bladel zoeken wij een locatiemanager. Huize Moors is een woonzorglocatie gelegen in het centrum van Bladel en is een huis voor 28 bewoners met dementie en/of somatische klachten. Het team van Comfor levert 24-uurszorg aan onze bewoners.

Jouw rol

Op 1 februari 2022 opent Huize Moors haar deuren en vooraf ben jij samen met fijne collega’s betrokken bij onder andere het werven van je eigen team van collega’s én jouw groep van bewoners. Daarnaast ben je betrokken bij onder andere het implementeren van het ECD en zorgtechnologie en je bent actief betrokken bij het doorontwikkelen van kwaliteitssystemen.

Je start als locatiemanager ruim voor de opening, dat wil zeggen in de periode oktober – december 2021. Je werkt vanuit onze locatie in Eindhoven en ’t Aardappelhuisje in Bladel. Je legt contacten met lokale zorgprofessionals en organiseert voorlichtingsbijeenkomsten en persoonlijke ontmoetingen met familie en bewoners bij ’t Aardappelhuisje in Bladel. Voor de opening van Huize Moors zorg je samen met je collega’s voor het onboardingsproces, ons Warme Welkom-programma en voor de nieuwe collega’s in het team. Nadat het team is geïnstalleerd ontvang je samen met het team de eerste bewoners. Met ons Warme Welkom programma benadrukken we onze warme huiselijke setting, de liefdevolle zorg en de aandacht voor de mens. 

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Jij zorgt ervoor dat het team goed functioneert. Je luistert naar je teamleden en zorgt er samen met het team voor dat bewoners zich thuis voelen en bezoekers een warm welkom ervaren. Als locatiemanager combineer je management- met zorgtaken. Jij bent de spin in het web. Je runt Huize Moors voor wat betreft huishouding, financiën en onderhoud. Je hebt een voorbeeldfunctie en bent het gezicht naar buiten toe. Je onderhoudt het contact met andere professionals, de buurt, de pers, etc. 

Jij houdt je bezig met het continue verbeteren van de zorg. Jij weet het team te motiveren en te inspireren om zo de optimale zorg te kunnen verlenen aan de bewoners. Als locatiemanager stel je de bewoner centraal, ben je een teamplayer en kan je goed bijsturen. Ook in het geval situaties, wensen en behoeften van een bewoner veranderen.

Wie jij bent

Je hebt een verpleegkundige achtergrond en bent bij voorkeur BIG-geregistreerd. Aanvullend heb je leidinggevende ervaring. Jij bent iemand die beschikt over vaardigheden op het gebied van zorg, management en organisatie. Jij kunt het team coachen, motiveren en aansturen. Als locatiemanager herken jij je in servicegericht, ondernemend en doelgericht werken. Je hebt ervaring met mensen met geheugenproblematiek en somatische aandoeningen.

Wat wij bieden

Uiteraard bieden wij een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen onze collega’s je bij de inkoop, administratie, facilitaire management, Human Resources, het borgen en het verder doorontwikkelen van de kwaliteit en het gericht inzetten van zorgtechnologie.

Wij bieden een collegiale werkomgeving waarbij je terechtkomt in een enthousiast en betrokken team wat passie heeft voor ouderenzorg. Wij bieden arbeidsvoorwaarden waarbij we een budget vrijstellen per persoon voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris conform de CAO-VVT.

Over Comfor en Huize Moors

Comfor is de zorgorganisatie die de zorg levert bij Huize Moors. Bij Comfor werken we samen aan het geluk en eigenheid van onze bewoners. We vinden het belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is en autonomie heeft over de eigen werkzaamheden. Er is dus volop mogelijkheid om al je kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden om te komen werken bij Comfor? Reageer hier direct of stuur je CV met motivatie naar verhoeven@comfor.nl of bel naar (0)40 782 0284. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.