STADENBOS

Stadenbos in Lochem

Stadenbos ligt mooi in het groen aan de voet van de Paaschberg en vlakbij het centrum van Lochem. Dit kleinschalige complex beschikt over 20 huurappartementen. U woont hier zelfstandig en kunt naar eigen keuze zorg inkopen bij een zorgaanbieder.

Wonen

Stadenbos is in 2006 opgeleverd en bestaat uit twee woonlagen. Er zijn twee typen appartementen van 100 m2 (begane grond) en 90m2 (1e etage). Alle appartementen zijn drempelloos en de indeling is hetzelfde: entree, toilet, woonkamer met half open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De appartementen op de begane grond beschikken over een terras en de appartementen op de 1e etage zijn voorzien van een balkon. De keuken is voorzien van een kookplaat, vaatwasmachine, koelkast en magnetron. In de bijkeuken/berging zit een aansluiting voor een wasmachine en droger. Alle appartementen beschikken over een (personen)alarmeringssysteem. In de parkeergarage is voor elk appartement een berging en indien gewenst een parkeerplaats voor één auto.

Ligging

Lochem heeft 66 rijksmonumenten en dat is het bezichtigen waard. En in de oude binnenstad van Lochem is het gezellig winkelen en er zijn diverse cafés en restaurants. In de zomer is het goed toeven op de diverse terrasjes. Lochem heeft ook een eigen schouwburg, bioscoopzaal en Musea.

Lochem ligt op een stuwwal, met als hoogste punt de 49 meter hoge Lochemse Berg. Ten zuidoosten van deze berg, ligt de Kale Berg en ten noorden de Paaschberg. Een groot gedeelte van de stuwwal is natuurgebied. De Stichting Mooi Lochem heeft diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving van Lochem. Op de Lochemse Golfclub kunt u tijdens de 18 holes baan genieten van de mooie omgeving en er bevinden zich diverse kastelen in de nabije omgeving.

Voorzieningen Stadenbos

Leestafel

Tuinkamer voor gezamenlijke activiteiten

Terras en parktuin

Vuilophaalservice

Interesse?

Bent u geïnteresseerd,

vul dan het interesseformulier in.