5;

Wonen
met services

Comfor Wonen biedt een vernieuwende woonomgeving met gemeenschappelijke faciliteiten. Naar behoefte bieden we extra services & zorg.

Elke dag is waardevol.

Wat we doen

Comfor Wonen biedt een inspirerende woonomgeving aan vitale 55-plussers die willen genieten van faciliteiten en services in de buurt. Heeft u behoefte aan positieve reuring, een praatje, hulp van de buurman of de wens om samen activiteiten te organiseren? We bieden hiervoor de perfecte plek. Bij onze geclusterde woonvormen kunt u mensen ontmoeten wanneer u dat wilt, maar ook genieten van de privacy in uw eigen ruime appartement.

Uitgangspunten

U krijgt bij ons:

  • Een ruime en levensloopbestendige woning
  • Voorzieningen en services op maat
  • Community living
  • Sfeervolle gemeenschappelijke woonkamer en leefkeuken
  • Zorg naar behoefte

Faciliteiten & voorzieningen

Bij Comfor Wonen beschikt u over een ruim en luxe afwerkt appartement met een eigen buitenruimte. De woningen zijn voorzien van zorgdomotica  zodat u veilig kunt blijven wonen op het moment dat uw zorgvraag toeneemt. Alle locaties beschikken over een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Op enkele locaties bevindt zich ook een sportruimte, ruimte om te vergaderen, een atelier om te schilderen of een werkplaats voor het uitoefenen van uw hobby.

Comfor Wonen Locaties

Dalemse Veste

Gorinchem

Comfor Wonen biedt fijn wonen met gemeenschappelijke faciliteiten.

Ga naar Dalemse Veste

Hoog Langen

Lochem

Comfor Wonen biedt fijn wonen met gemeenschappelijke faciliteiten.

Ga naar Hoog Langen

Stadenbos

Lochem

Comfor Wonen biedt fijn wonen met gemeenschappelijke faciliteiten.

Ga naar Stadenbos