5;

Wonen
met 24-uurszorg

Comfor Zorg biedt een fijn thuis met gemeenschappelijke faciliteiten waarbij 24 uur per dag zorg aanwezig is.

Elke dag is waardevol.

Wat we doen

Als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen wilt u graag naar een plek waar u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. Comfor Zorg biedt een woonomgeving waarbij u 24 uur per dag zorg ontvangt dat is afgestemd op uw leven en wensen. De bewoner en zijn verhaal is ons vertrekpunt.

Comfor Zorg heeft kleinschalige woonzorglocaties met een huiselijk sfeer, waarbij we insteken op een persoonlijke en positieve benadering, een warm welkom voor iedereen. De woonzorglocaties zijn warm en sfeervol ingericht waardoor u het gevoel heeft nog steeds thuis te wonen. Wij bieden een fijne plek om te wonen en werken voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

UITGANGSPUNTEN

U krijgt bij ons:

  • 24 uur per dag zorg
  • Een volwaardig appartement met eigen keuken en sanitair
  • Positieve en huiselijke sfeer
  • Gezellige eetkamers, leefkeuken en tuin
  • Gezamenlijke activiteiten met de bewoners

Faciliteiten & voorzieningen

Bij Comfor Zorg heeft u de voordelen van “alles onder een dak”. Er zijn diverse gemeenschappelijke ruimten aanwezig, waaronder een leefkeuken, eetkamers, zitkamers, een bibliotheek en een salon. Ook beschikken de locaties over een gemeenschappelijke buitenruimte waar u kunt tuinieren. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van zorgdomotica die u ondersteunen bij het dagelijks leven en zorgen voor een veilige woonomgeving.

FinanciËn

Comfor Zorg biedt zorg aan bewoners met een indicatie vanuit de wet Wet langdurige zorg. Voor meer informatie over de financiering en kosten verwijzen we u naar onze uitleg over onze financiën.

Comfor Zorg Locaties

Huize Moors

Bladel

Midden in Bladel wordt Huize Moors gerealiseerd: een prachtig, sfeervol en ruim opgezet huis met een fijne groene tuin dichtbij alle voorzieningen. Alle winkels, horeca en culturele voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden.
Het is een fijne plek om te wonen.

Ga naar Huize Moors

't Aardappelhuisje

Bladel

Het is een markant gebouw dat zichtbaar is vanaf de Rondweg in Bladel: ’t Aardappelhuisje. Het ligt op een unieke locatie in het groen en wordt gebruikt ter informatiecentrum & dagbesteding voor Huize Moors.

't Aardappelhuisje