6;

Hoog Langen in Lochem

Hoog Langen (gebouwd in 2004) is een locatie waar senioren zelfstandig kunnen wonen. Hoog Langen heeft 20 huurappartementen en is mooi gelegen aan de rand van Lochem. Hier woont u geheel zelfstandig en u kunt naar behoefte zorg inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze.

Hoog Langen heeft vijf woonlagen met in totaal 20 appartementen. De appartementen verschillen in grootte en indeling. variërend van een 2-kamer appartement op de begane grond tot een 4-kamerappartement op de bovenste etage.

 

De appartementen

Standaard zijn de appartementen ingericht met: een ruime badkamer en een keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron. In de bijkeuken/berging is een aansluiting voor een was- en droogmachine. Elk appartement beschik over een 24-uurszorgalarmering. Alle appartementen hebben een loggia (inpandig balkon) of terras (begane grond). In de garage kunt u desgewenst een parkeerplaats huren.

Lochem in kaart

Lochem heeft 66 rijksmonumenten en dat is het bezichtigen waard. In de oude binnenstad van Lochem is het gezellig winkelen en er zijn diverse cafés en restaurants. In de zomer is het goed toeven op de diverse terrasjes. Lochem heeft ook een eigen schouwburg en bioscoopzaal. Daarnaast heeft Lochem ook verschillende musea: Museum More in Gorssel met modern realisme en Oranje Herdenkingsborden museum met een grote collectie borden van het Oranjehuis en de 1e en 2e Wereldoorlog.

Lochem ligt op een stuwval, met als hoogste punt de 49 meter hoge Lochemse Berg. Ten zuidoosten van deze berg, ligt de Kale Berg en ten noorden de Paaschberg. Een groot gedeelte van de stuwwal is natuurgebied. De Stichting Mooi Lochem heeft diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving van Lochem. Op de Lochemse Golfclub kunt u tijdens de 18-holes baan genieten van de mooie omgeving en er bevinden zich diverse kastelen in de nabije omgeving.