HOOG LANGEN

Hoog Langen in Lochem

Hoog Langen (gebouwd in 2004)  is een locatie voor zelfstandig wonen in Lochem. Hoog Langen heeft 20 huurappartementen en is mooi gelegen aan de rand van Lochem. Hier woont u geheel zelfstandig, maar het is prettig te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute die u nodig heeft.

Locatie

Barchemseweg 85a – 117

7241 JC Lochem

Nederland

Contact

Telefoon: 0573 256 231

E-mail: tusselerhof@pro-senectute.nl

Loatiemanager: Mevrouw Noordhoek

Appartementen

Hoog Langen heeft vijf woonlagen met in totaal 20 appartementen. De appartementen verschillen in grootte en indeling, variërend van een 2-kamerappartement op de begane grond tot een 4-kamerappartement op de bovenste etage (penthouse). Standaard zijn de appartementen ingericht met: een ruime badkamer en een keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron. In de bijkeuken/berging is een aansluiting voor een was- en droogmachine. Elk appartement beschikt over een 24-uurszorgalarmering. Alle appartementen hebben een loggia (inpandig balkon) of terras (begane grond). In de garage kunt u desgewenst een parkeerplaats huren.

Cultuur en Hystorie

Lochem heeft 66 rijksmonumenten en dat is het bezichtigen waard. En in de oude binnenstad van Lochem is het gezellig winkelen en er zijn diverse cafés en restaurants. In de zomer is het goed toeven op de diverse terrasjes. Lochem heeft ook een eigen schouwburg en bioscoopzaal. Musea – Museum More in Gorssel met modern realisme – Oranje Herdenkingsborden museum – grote collectie borden van het Oranjehuis en de 1e en 2e Wereldoorlog.

Groene omgeving

Lochem ligt op een stuwwal, met als hoogste punt de 49 meter hoge Lochemse Berg. Ten zuidoosten van deze berg, ligt de Kale Berg en ten noorden de Paaschberg. Een groot gedeelte van de stuwwal is natuurgebied. De Stichting Mooi Lochem heeft diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving van Lochem. Op de Lochemse Golfclub kunt u tijdens de 18 holes baan genieten van de mooie omgeving en er bevinden zich diverse kastelen in de nabije omgeving.

Services bij Hoog Langen

U kiest zelf van welke services u gebruik maakt, hieronder vind u alle opties.

Lounge met Leestafel

Keuken met koffiecorner

Terras en Parktuin

Vuilophaalservice

Boodschappenservice

Taxiservice 3x per week naar het centrum van Lochem

Maaltijdservice

Was-service

Thuiszorg vanuit Tusselerhof

Activiteiten Hoog Langen & Tusselerhof

Publieke en privé parkeerplaatsen

Klusjesman in te huren

Interesse?

Bent u geïnteresseerd, vul dan het interesseformulier in.